top of page

BLOG

  • Destinasjon Ballstad

Til deg fra oss på Ballstad

Er vennegjengen din klar for årets tur, kribler det i magen etter å komme seg på havet, maser ungene om å få bade i sjøen? Lyst til å skape sommerminner sammen med den du liker aller best? Kom nord og til Lofoten i sommer!


Du vet de øyeblikkene du skulle ønske bare kunne vare og vare? Du vet de stedene du ikke har lyst til å reise ifra? Vi på Ballstad vet nøyaktig hvordan du har det. Gi deg selv tida i sommer til å bare bli værende, litt til, på et sted som gir deg roen og den gode sommeropplevelsen. Opplev et ekte fiskevær, bo i rorbuer, utforsk havet og fjellet, fang fisken din selv og lag et festmåltid med gjengen din eller kom tilbords hos oss.

Ballstad er Lofotens største operative fiskevær og et levende kystsamfunn med en lang og rik historie. Ballstad ligger på sørenden av Vestvågøy, vennlig omfavnet av en rekke små øyer som gir god le for storhavet og Vestfjorden. Hos oss finner du et bredt tilbud av overnatting, aktiviteter, spisesteder, kunst-, kultur og naturopplevelser.

Ønsker du en aktiv ferie og vil nyte sommerdager med turer, aktiviteter, fiske, dykking, fjellturer, kajakk- og båtturer du finne et bredt utvalg av opplevelser på Ballstad. Sjekk ut Next Adventure Lofoten, Hattvika Lodge, Lofoten Diving, Sjøstrand Rorbuer, Ballstadgutt og Hemmingodden. Med sin beliggenhet midt i Lofoten er det også korte avstander til den østlige og vestlige delen av øyriket, noe som gjør Ballstad til den perfekte base om du vil utforske regionen.

Øyriket med fjeset ut mot verdenshavene smiler ekstra om sommeren under den lune midnattsola og mange fine gjester finner veien til oss hvert år. 2020 har vært et spesielt år og akkurat i år gleder vi oss ekstra over gjestene våre. Vil du bli bedre kjent med oss på Ballstad?

Overnatte på Ballstad

På Ballstad kan du bo i rorbuer, hytter, hus, villaer eller leiligheter. Sjekk ut alle de fine overnattingsstedene våre og book drømmeferien:

Spise på Ballstad

Matopplevelser for minneboka får du hos:

Vil du vite mer om aktiviteter og hva du kan oppleve på Ballstad? Se her.

Å reise til Ballstad

Å reise til Ballstad kan du gjøre på mange måter. Med bil ankommer du Lofoten og Ballstad ved å følge E10, en reise mellom små bygder og større tettsteder, en reise som lar deg få komme tett på folket og hverdagslivet under høyreiste Lofotfjell. Lofoten har også gode bussforbindelser som korresponderer med bussruter til og fra regionen. Å bli fraktet av sted med blikket ut gjennom bussvinduet, se landskapet, oppleve vakre overraskelser rundt hver en sving, kikke opp mot fjell som tar pusten fra deg og lene deg inn i omfavnende fjordarmer, er en unik måte å reise på.

Ønsker du å bruke mindre tid på reise og mer tid på oppholdet, kan du komme luftveien og få hele Lofot-landskapet servert som et levende kart under deg. Fra Bodø Lufthavn går det flyvninger til Leknes Lufthavn. Fra Leknes kan du leie bil eller ta buss til Ballstad. Tar du Hurtigruten til Svolvær eller Stamsund eller ferge fra Bodø til Moskenes, vil du få se hele øyriket fra sjøsiden og oppleve den majestetiske og vakre Lofotveggen. Kommer du sjøveien vil du også oppleve å få reise i Lofoten på den måten folket som bor her har gjort i generasjoner.

Finn din drømmereiserute

Avstandene i Norges nordligste fylker er lange og det kan være lurt å orientere seg og planlegge reiseruten godt. Mer informasjon finner du her:

754 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page