top of page

BLOG

  • Destinasjon Ballstad

Naustplassen rorbuer - privat beliggenhet

Dersom du ønsker å bo på et rolig og litt privat sted under ditt ellers aktive opphold i Lofoten er Naustplassen Rorbuer noe for deg. Her er ikke den store turiststrømmen. Vi leier pr.i dag ut to flotte rorbuer, og reiser du sammen med en annen familie kan dere disponere stedet alene ved å leie begge rorbuene. Rorbuene ligger samtidig sentralt og nært alle tilbud, både kafeer, utstillinger, dagligvarebutikk, drivstoff-utsalg, dykking, fisketur-og rib-safari mm.


Velkommen til Naustplassen rorbuer

Det er en fantastisk utsikt mot havnen, båttrafikken og verdens største veggmaleri. Vi har egen molo og flytebrygge. I sommersesongen kan robåt disponeres, den brukes flittig til både fisking, handling på vår lokale Joker-butikk og til kafé besøk.Vi driver også en slip som er vår nærmeste nabo. Det er spennende for både store og små å se på når båter blir tatt opp og satt ut. Samt observere vedlikehold og utvendig service av både store og små båter.

Kaikanten Delikatesser AS er vår andre nabo. Det er en liten familiebedrift som fokuserer på tradisjonell kvalitetsmat. De er mest kjent for Kaikanten Bacalao som selges over hele landet i utvalgte butikker. Vi anbefaler også lutefisk av klippfisk loin, kjøp den og lag et herremåltid i det fullt utstyrte kjøkkenet i rorbuene våre.Våre gjester har gitt oss tilbakemelding på at rorbuene er en ypperlig base for å oppleve Ballstad og resten av Lofoten. Det er deilig å komme tilbake hit etter en fjell-eller fisketur. Det er varmt, godt utstyrt, trivelig, god plass, hjemme koselig, fredelig og fint. Ved ankomst er det bare å flytte rett inn, her er alt du trenger, sengene er både ferdig oppredde og gode å ligge i. Her får du mye for pengene. Personlig service og lokalkjent vertskap gjør rorbuferien til en hyggelig opplevelse.


Lofotfiske fra Naustplassen rorbuer

Velkommen til Ballstad og Naustplassen rorbuer!

326 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sommergaven

bottom of page