top of page

BLOG

  • Destinasjon Ballstad

Fremdeles ledige rorbuer på Ballstad

Mediene forteller at Lofoten er fullbooka og overbefolket i sommer. Det er ikke helt riktig. Du finner fremdeles overnatting om du tar kontakt nå.


Midt i verdens vakreste øyrike finner du Ballstad, Lofotens største operative fiskevær.

Ballstad er et moderne fiskevær med rike tradisjoner og historie, et sted som byr på majestetiske og nære naturopplevelser, fiske, havaktiviteter og fjellturer. Et fiskevær som tar deg imot i sjelfulle rorbuer og overnattingssteder, ønsker deg vel bekomme i tradisjonsrike og innovative spisesteder og inviterer deg til livet i et fiskevær.

Øyriket med fjeset ut mot verdenshavene smiler ekstra om sommeren under den lune midnattsola og mange fine gjester finner veien til oss hvert år. I år lengter vi ekstra etter gjestene våre. På grunn av covid-19-pandemien holder mange seg hjemme. Det har vi full forståelse for. Du skal likevel vite at det er trygt å reise i Lofoten og til Ballstad. Vi vet hvor viktig det er at gjestene føler seg trygge og i år fokuserer vi ekstra på akkurat dette.


Kjære gjest. Vi har ledig overnatting, ledige rorbuer og raust med plass og hjerterom på Ballstad. Book ferien din hos oss i sommer! Opplev det nordnorske sommereventyret - vi gleder oss til å se deg!

Overnatte på Ballstad

På Ballstad kan du bo i rorbuer, hytter, hus, villaer eller leiligheter. Sjekk ut alle de fine overnattingsstedene våre og book drømmeferien:

Spise på Ballstad

Matopplevelser for minneboka får du hos:

Vil du vite mer om aktiviteter og hva du kan oppleve på Ballstad? Se her.

Å reise til Ballstad

Å reise til Ballstad kan du gjøre på mange måter. Med bil ankommer du Lofoten og Ballstad ved å følge E10, en reise mellom små bygder og større tettsteder, en reise som lar deg få komme tett på folket og hverdagslivet under høyreiste Lofotfjell. Lofoten har også gode bussforbindelser som korresponderer med bussruter til og fra regionen. Å bli fraktet av sted med blikket ut gjennom bussvinduet, se landskapet, oppleve vakre overraskelser rundt hver en sving, kikke opp mot fjell som tar pusten fra deg og lene deg inn i omfavnende fjordarmer, er en unik måte å reise på.

Ønsker du å bruke mindre tid på reise og mer tid på oppholdet, kan du komme luftveien og få hele Lofot-landskapet servert som et levende kart under deg. Fra Bodø Lufthavn går det flyvninger til Leknes Lufthavn. Fra Leknes kan du leie bil eller ta buss til Ballstad. Tar du Hurtigruten til Svolvær eller Stamsund eller ferge fra Bodø til Moskenes, vil du få se hele øyriket fra sjøsiden og oppleve den majestetiske og vakre Lofotveggen. Kommer du sjøveien vil du også oppleve å få reise i Lofoten på den måten folket som bor her har gjort i generasjoner.

Finn din drømmereiserute

Avstandene i Norges nordligste fylker er lange og det kan være lurt å orientere seg og planlegge reiseruten godt. Mer informasjon finner du her:

1 325 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page