top of page

BLOG

  • Destinasjon Ballstad

Feriestedet for alle

Akkurat denne sommeren ønsker vi å gi de vi er glade i og liker å være sammen med en ekstra fin sommeropplevelse, en reise til et sted hvor alle i reisefølget kan finne noe de kommer til å elske å oppleve. Med stor ydmykhet, men likevel med stor sikkerhet, kan vi fortelle deg at du ikke trenger å lete lenger. Hjertelig velkommen til oss på Ballstad i Lofoten - det er her du og reisefølget ditt finner ferieparadiset.


På Ballstad ligger sommerhvilepulsen og venter, og like rundt hjørnet finner du den herlige

feriespenningen. I det tradisjonsrike fiskeværet med den moderne pulsen kan du være høyt og lavt, midt i mellom, ta livet med ro og kjenne spenningen på samme tid. På Ballstad og i Lofoten finner du turmål, fjell og høyder som passer til både store og små fjellsko, og til nye og mer velbrukte fjellsko.

På dette fredelige, men aktive tettstedet ute i havgapet kan du leie båt, fiske, dykke, padle kajakk og SUP eller dra på havsafari. Her kan du overnatte i rorbuer, hus eller leiligheter og kjenne på det historiske suset fra fiskeværet og den spesielle roen ved havet. Opplev strendene, fiskeværene, bygdene og tettstedene rundt Ballstad. Med sin beliggenhet midt i Lofoten er Ballstad den perfekte basen for utflukter rundt i verdens vakreste øyrike.
Late stranddager, morgenkaffe med beina dinglende utenfor bryggekanten, rolig frokost i solveggen på rorbua, kalde forfriskninger og smakfulle godsaker på utekaféer og restauranter, lokale matopplevelser, friske fjellturer og salige båtturer, nye ferievenner og varme ferieminner - her finner du den gode feriefølelsen.


Opplev Ballstad, opplev Lofoten, opplev den vakre nordnorske sommeren sammen med oss. Bli kjent med alle de fine folkene på Ballstad, finn overnatting og sjekk ut hva du og reisefølget ditt kan få oppleve: https://www.visitballstad.com/

Sommervarmt velkommen!

Å reise til Ballstad

Å reise til Ballstad kan du gjøre på mange måter. Med bil ankommer du Lofoten og Ballstad ved å følge E10, en reise mellom små bygder og større tettsteder, en reise som lar deg få komme tett på folket og hverdagslivet under høyreiste Lofotfjell. Lofoten har også gode bussforbindelser som korresponderer med bussruter til og fra regionen. Å bli fraktet av sted med blikket ut gjennom bussvinduet, se landskapet, oppleve vakre overraskelser rundt hver en sving, kikke opp mot fjell som tar pusten fra deg og lene deg inn i omfavnende fjordarmer, er en unik måte å reise på.

Ønsker du å bruke mindre tid på reise og mer tid på oppholdet, kan du komme luftveien og få hele Lofot-landskapet servert som et levende kart under deg. Fra Bodø Lufthavn går det flyvninger til Leknes Lufthavn. Fra Leknes kan du leie bil eller ta buss til Ballstad. Tar du Hurtigruten til Svolvær eller Stamsund eller ferge fra Bodø til Moskenes, vil du få se hele øyriket fra sjøsiden og oppleve den majestetiske og vakre Lofotveggen. Kommer du sjøveien vil du også oppleve å få reise i Lofoten på den måten folket som bor her har gjort i generasjoner.

Finn din drømmereiserute

Avstandene i Norges nordligste fylker er lange og det kan være lurt å orientere seg og planlegge reiseruten godt. Mer informasjon finner du her:

Transport i Lofoten: https://lofoten.info/transport

Bussruter i Lofoten: https://reisnordland.no/ac/bussruter-lofoten-384

Hurtigruten: https://www.hurtigruten.no/

Fly: https://www.wideroe.no/

1 280 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sommergaven

bottom of page